19 april, 2015

Kycklingben och coleslaw


Inspirationen är inte på topp. Ja, du kanske har sett att jag tänkte blogga en gång om dagen i 100 dagar. Något jag skrev för en knapp månad sedan. Det började bra men jag kom av mig den dagen jag deklarerade att jag tänkt göra det. Tiden är inte på min sida. Sjukt mycket saker händer men inte med bloggandet. Dock bloggträffar och andra aktiviteter plus fina produktprover så jag hoppas att jag snart har mer möjlighet att skriva mer. Ja visst ja, jag jobbar också som tusan... ;-)

Ikväll vill jag bara dela med mig av ett gott recept som vi gjorde i all hast. Med lite grejer i frysen och basvaror hemma kommer man rätt långt. Det blev kycklingben från Kronfågel som vi kryddade med rosmarin, salt och peppar. På paketen råkade jag se att det var en beskrivning av en coleslaw där jag hade alla ingredienser som ananas, chili och majjo hemma. Visserligen hade jag ingen rödkål men vitkål funkade minst lika bra. Bästa grejen var att kålen slakades med lite salt. Aldrig tänkt på att man kan göra så, då jag alltid slakar den med hett vatten. Med den här metoden blev det minst lika bra och jag kommer att använda den fler gånger. Bild blev det ingen just ikväll så bilden är lånad från Kronfågel och länk till receptet hittar du här.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...